Monipuolinen kokemus teollisuuselektroniikan suunnittelussa ja sen parissa työskentelemisessä välittyy suoraan taitoihimme laitteiden huoltojen ja korjausten suhteen. Pääsääntöisesti olemme keskittyneet teollisuuselektroniikan sekä korjaamolaitteiden korjaamiseen.

Teollisuuden laitteiden huolto ja korjaaminen on kannattavaa

Teollisuudessa koneet vanhenevat ja kuluvat käytössä. eikä uusiin koneisiin välttämättä haluta investoida. Vaihtoehtoisesti varaosien saatavuus voi olla täysin mahdotonta tai merkittävän vaikeaa. Molemmissa tapauksissa yrityksemme palvelut nousevat erityisen arvokkaiksi asiakkaillemme. Kattavan komponenttitoimittajaverkostomme ansiosta olemme erittäin nopea ja joustava toimija erilaisissa huolloissa ja korjauksissa, mikä on suurin kilpailuetumme.

Nopeus on valttia huolto- ja korjaustoimenpiteissä

Kun laitteet saapuvat meille, ne voidaan ottaa pääsääntöisesti välittömästi työn alle. Tarvittavat varaosat tilataan samana päivänä, kun mahdollinen vika laitteessa on havaittu ja tarvittavat korjaustoimenpiteet määritelty. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla havaituista vioista ja tarvittavista materiaalihankinnoista, jolloin tiedätte itsekin, mikä laitteessa on ollut vialla.

Monipuolinen testaus- ja korjauslaitteisto

Käytössämme olevat testaus- ja korjauslaitteet tukevat henkilöstömme laajaa osaamista. Muutamia esimerkkejä käytössämme olevista laitteista:

  • Tektronix mittalaitteet
  • Agilent mittalaitteet
  • Metcal juotinasemat
  • HP oskilloskoopit
  • Leica mikroskoopit
  • BGA-korjausasema

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisessa laitteessa tai koneessa vika on. Kerromme mielellämme tarkemmin, kuinka asian suhteen kannattaa edetä ja miten voimme siinä auttaa!