Kun tarvitset ohjelmoitavien logiikkojen asiantuntemusta, ota yhteyttä meihin. Teemme ohjelmointeja Siemens Logo! -logiikkaan, joka on yleisessä käytössä esimerkiksi taloautomaatiossa. Ohjelmointien tekeminen voi tulla eteen esimerkiksi taloautomaatiota uusiessa tai etenkin uusiokohteita rakentaessa, joissa kellokytkimet ja ohjausreleet ovat lähtökohtaisesti vanhentunut vaihtoehto erilaisten automaatioiden toteuttamiseen.

Hmi-kosketusnäyttöjen ohjelmointi Logo!:n kanssa

Tarjotaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaista palvelua, saatte kauttamme myös Hmi-kosketusnäyttöjen ohjelmointipalvelut. Hmi-näytöt ohjelmoidaan toimimaan Logo! -logiikan kanssa. Tarvittaessa voitte myös ostaa näytöt meiltä, sillä maahantuomme kustannustehokkaita Low-cost Hmi-näyttöjä.

Ohjelmoitavien logiikkojen käyttömahdollisuudet ovat laajat

Alkujaan ajoneuvoteollisuudessa käyttöön otetut ohjelmoitavat logiikat ovat alkaneet yleistyä myös muilla teollisuudenaloilla. Ohjelmoitavia logiikkoja hyödynnetään yleisesti taloautomaation lisäksi myös erilaisten koneiden ohjauksissa ja teollisuuden laitteiden hallinnassa. Olipa tarpeesi tai käyttökohteesi logiikoille mikä tahansa, saat meiltä asiantuntevaa apua sen parissa.